Η συνταγή στα Ελληνικά στο κάτω μέρος της σελίδας :)
Dairy or vegan mpougatsa in 30 minutes
- 75 gr butter or margarine
- 250 gr filo dough
- 1 can of condensed cow milk (or coconut milk)
- Cinnamon
instructions
- Melt the butter until it becomes liquid and butter the form.
- Crouch the dough in a Pyrex form.
- Pour the butter evenly.
- Bake in the oven for 10 minutes and in 180 degrees.
- Take out, pour the condensed milk evenly and sprinkle some cinnamon ontop.
- Bake for another 10 minutes until it becomes golden color.
IN GREEK - ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Νηστίσιμη (ή όχι) μπουγάτσα σε 30 λεπτά
Υλικά
- 75 γρ βούτυρο η μαργαρίνη
- 250 γρ ζύμη φύλλο
- 1 ζαχαρούχο γάλα αγελάδος ή καρύδας
- Κανέλα
οδηγείες
- Λιώστε το βούτυρο και βουτυρώστε τη φόρμα.
- Ζαρώστε την ζύμη στη φόρμα.
- Περιχύστε με το ρευστό βούτυρο.
- Ψήστε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Βγάλτε τη φόρμα έξω, περιχύστε με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέστε κανέλα.
- Ξαναψύστε για 10 λεπτά έως να γίνει χρυσαφί χρώμα,
Απλά & πεντανόστιμα!
ReplyDeleteΖ.